Velkommen til Pladsanvisningen i Køge Kommune

I kan skrive jeres barn op til dagtilbud, tilmelde jeres barn til SFO/juniorklub, søge økonomisk fripladstilskud og udmelde jeres barn fra pasning.

I skal ikke logge ind med NemID/MitID første gang, I bruger systemet. Dette kan I først gøre, når vi har godkendt jeres ansøgning, og I er oprettet i systemet.

Bor I i en anden kommune, er det i øjeblikket ikke muligt at skrive sig op på venteliste til institutionerne Ved Skoven og Alkereden, da ventelisten er lukket for borgere, der ikke bor i kommunen. Hvis I flytter til Køge Kommune og kan fremvise leje- eller købskontrakt, er det dog muligt at skrive sig op, inden I tilflytter. Dette gøres ved, at I sender leje-eller købskontrakt til pladsanvisning@koege.dk. Barnet får anciennitetsdato fra den dag, vi har modtaget både ansøgning og leje- eller købskontrakt.

_________________

Øverst på siden er der fire faner, du kan vælge i mellem. "Min side", "Dagtilbud 0-6 år", "SFO og juniorklub" og "Hjælp".

Fanen "Min side" er først aktiv når man har logget ind med NemID/MitID.

Fanen "Dagtilbud 0-6 år" indeholder kommunens udbud på dagtilbudsområdet for børn mellem 0 til 6 år.

Fanen "SFO og juniorklub" indeholder kommunens udbud på skole og juniorklub området.

Fanen "Hjælp" indeholder kontaktoplysninger til Pladsanvisningen.

Det er ikke nødvendigt at logge på med NemID/MitID for at skrive barn op til kommunale tilbud.

Vil du udmelde dit barn, skal du logge ind med NemID/MitID og vælge menuen "Indmeldelsesforhold/økonomisk fripladstilskud" inde under "Min side".

Ønsker du at søge om økonomisk fripladstilskud, skal du logge ind med NemID/MitID og gå på fanen "Indmeldelsesforhold/økonomisk fripladstilskud".

Ønsker du at lave en simulering af en opkrævning, skal du klikke på "Beregn betaling" i menuen "Information".

Kan du ikke ændre på dit barns indmeldelsesforhold, bedes I prøve med den anden forældres NemID/MitID.